Bon Appétit Norge!

Idag har det varit en strålande dag i Son, "En onkle knall dag" som en norsk skulle sagt. När vi vaknade sken solen och vi bestämde oss snabbt för att gå ner till centrum för att chilla i parken och spela lite kubb. Vi avrundade med en glass på bryggan för att titta på båtarna. Det stod bland annat en riktigt fin lyx yacht förtöjd där just när vi kom. Efter glassen drog vi oss hem för att börja tillaga vår lunch-middag. Idag blev det tacos med kyckling, sjukt gott! Efter det och vår wok fiesta igår och vår pannkaksfrukost i morse kan man utan tvekan påstå att vi ätit den godaste maten i hela Son de senaste dagarna.



När vi var nere i centrumet passade vi på att intervjua några av våra medborgare. Alex tog bilder och jag ställde frågorna. Vi fick till och med en av de utvalda att sjunga en norsk låt, precis som det efterfrågats här på bloggen. På grund av lite tekniska problem kommer därför inte resultatet av "Fråga en Norsk" upp på bloggen förrän imorgon, förhoppningsvis.



Men för att inte göra er besvikna så erbjuder vi istället bilder från gårdagens besök i Oslo och BMX loppet, men även på dagens äventyr och våra kockkunskaper. Se och ta in av magin Alexander fångar med sin kamera. För er som verkligen gillar hans bilder kan ni klicka er in på hans hemsida som finns länkad till vänster på sidan. Där kan ni se bilder från bland annat vår student, woho party!



// John


Kommentarer
Postat av: babben Elf

vad skönt det var att prata med dig igår igen bror!! Ses om två veckor igen då vi kmr ner och hälsar på :)



saknar er // lilasyster Elf

2008-08-24 @ 21:48:05
Postat av: Mamma Elf

Älskade son, att du bara törs visa upp dina färdigheter så det - nu blir det andra 'bullar' när middagen ska lagas när du flyttat hem!



Pussar och kramar i miljarders

2008-08-25 @ 21:47:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0