Morsning Korsning!

Mitt löfte om att skaka liv i denna blogg höll inte. Antar att jag skulle bli en crappy ambulansläkare.

Men vi ger inte upp barn. Idag fick jag mitt visum till Indien, and off we will go! (nån gång...)

Men idag riktar jag istället era blickar mot en sjukt rolig och ny sajt Xtranormal. Här kan du skapa amatörmässigt gjorda porrfilmer eller bara riktigt roliga Shrek-liknade animationer. Roligt, intuitivt och extremt beroendeframkallande.

Trevlig fredag!

Kram
Alex

Snart tillbax!

Det är en evig stiltje på bloggen just nu. Men snart ska Snygg-Alex ut och resa och då kommer det komma ny skit som ni kan läsa.

Ville bara säga det!

Kram, lite sex och puss
Alex

Dagens Bild - Hamnen i Alexandria


Klicka på bilden för att göra den större.

Bilden eller bilderna som det kanske borde säger, detta är ett panorama ihop snickrat av flera bilder från hamnen i Alexandria.

Hamnen är nästan en mil runt om och fylls med fiskebåtar på kvällen och eftermiddagen som alla varit ute i Medelhavet och fångat god fisk.

//Alexander

Nu ska det fan spottas!

Sorry att bloggen isat ner sig den sista tiden. Nu ska den tillbaka där den en gång var, rankad som en av Sveriges 100 Bästa Bloggar 2008.

Själv har jag ägnat den sista tiden åt att lyssna sönder Britneys nya album, äta god mat och älska. Nu laddar jag upp inför nya äventyr. Om några veckor ska det bära av mot sydligare breddgrader. Dagarna är spekkade med förberedelser, tester, utprovningar av dräkter och dylikt.

Julhelgen bjöd denna också på lite äventyr med en resa till Egypten. Besök gärna min picasa för att spana in lite bilder, länken finns till vänster.

Ha det gött så länge!

//Alexander

RSS 2.0