Följetång, "Jag är Bibliogan"

Det senaste som hände på bloggen var en mycket märklig förfrågan vid en bokbeställning. Idag har svaret kommit. Tyvärr kan inte capris.no möta våra krav. Vi tog dock tjuren i hornen och fixade en ny lösning. Läs mejlutväxligen nedan:

Capris Kundservice till Alexander Dangler

Hei Alexander!

Takk for at du bestiller hos oss!

Dessverre har de som pakker våre bøker ingen mulighet til å sortere bøkene alfabetisk. Vi beklager dette, og håper du likevel vil bli fornøyd med bestillingen.

Med vennlig hilsen
capris.no/ Vivi

Alexander Dangler till Capris Kundservice

Hej!
Åh vad trist! Det brukar alltid gå bra nær jag bestiller från cdon.com, och då brukar jag ændå bestælla 30-40 lp-skivor. Går det bra att ni ændrar kundens namn till Niklas Neville? Samme adress som tidigare. Då kan han gå och hæmta ut pakketet och pakka om det och sedan læmna øver det till mig.
Altså, skicka till:
Niklas Neville
Herumsveien 26
1430 Ås
Tusen takk før all hjælp!
Med vænliga hilsningar
Alexander Dangler

Capris Kundservice till Alexander Dangler

Hei Alexander!

Takk for e-posten!


Det går selvsagt helt fint. Jeg har endret mottager til Niklas Neville, på samme adresse. Jeg beklager igjen at vi ikke kunne hjelpe deg med ditt ønskemål, men det pakkes så store mengder bøker daglig fra vårt lager, at dette dessverre ikke lar seg gjøre, det fungerer rett og slett ikke i vårt system.

Håper det skal gå bra når vi løser det på denne måten!

Ha en god dag og varmt velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen

capris.no/Vivi

Livet går vidare för en bibliogan. Dessvärre tror jag nog våran order blev lite försenad. Dessutom kommer ju Niklas bli tvungen att sortera den när den kommer, vilket troligtvis ytterligare kommer försena läsupplevelsen....

/Alexander Dangler och Niklas Neville

Jag är bibliogan!

En ny bokbestilling lades in idag. Niklas och Alex ska allmänbilda sig med böcker i den stekande solen. Capris.no, den lite mer exotiska versionen av adlibris.se blev affären dit vi vände oss; möjligen med en liten udda förfrågan.

Följande meddelande lämnades i meddelanderutan vid beställning:

"
Jag är bibliogan. Jag trenger att få alle mina böcker sorterade efter bokstavsordning på författarens efternavn. Börja med A längst ner i lådan. Tusen Takk! Med vänliga hälsnignar Alexander Dangler"

Nu väntar vi med spänning på att en välordnad hög med böcker ska dyka upp till vårt nya hem här i Ås, Norge.

/Alex och Niklas

Tillbaka dær allt børjade

Molnen tacker himlen och det smaregnar. Norge ar gråare an det somriga Sverige jag læmnade bakom mig.

Jag ær tillbaka før att græva guld. Jag ær tillbaka på landsbyggden dær bønder kør BMW och pizzan kostar 200kr på den lokala syltan.

Bakom mig læmnade jag Stockholm. En stad dær brats kør BMW och pizzan kostar 200kr på haket nere i Vasastan.

Jag står i samma skor. Vænda åt ett annat håll.

Norge. Hær kommer jag!

/Alexander Dangler, "Le Routard"


RSS 2.0