Alex - Två förlorade själar åker bräda

Nu börjar vi äntligen hitta hem, både bildligt och bokstavligt talat. Rullandes nedför en gata av asfalt undviker vi bilar med stil. Vi njuter av naturen som omsluter oss och idag av ett lokalt oväder som tyvärr smög sig in precis i tid för vårt äventyr.

Ett äventyr som började med en tur ner till byn och den lokala mataffären. John glömde korgen på Kiwi (sv. ICA red. anm.). John krockade nästan med en bil, igen. Men med andan i halsen lyckades vi än en dag att klara oss från olyckor. 

Den tidigare nämnda Kiwi butiken är inte en matbutik som alla andra. Här finns det till exempel inte plastpåsar vid rullbandens slut och tacokryddpåsarna ligger ovanpå frysdisken. Om man dock bortser från dessa smärre olikheter är Kiwi som alla andra matbutiker. 
Här inhandlades dagens "bortglömda" ingredienser. Vår brist på erfarenhet har visat sig vid ett flertal tillfällen då det kommer till inhandlade och medtagande av mat/kläder/husgeråd/medicin/elektroniska prylar och diverse. Vi har dock kompenserat detta genom frenetiskt sparkande på våra skateboards, ett glatt leende och ett snart kommande rykte som stammisar på den tidigare nämnda Kiwi affären.

En härlig känsla börjar nu smyga sig in. De stora kullarna som vår bil sakta men säkert kämpade sig uppför när vi kom hit börjar nu plana ut. Det känns som vi är hemma. Sonsveien 11. Det är här vi bor.

Kom gärna och besök oss eller lämna en kommentar. Hvor vi mo snacke me er og sa!

Dagens Rober - Imorgon är vi Skateboardproffs!

//Alexander



Kommentarer
Postat av: Anne-Marie Dangler

Hej!



Livet i Norge verkar "kosligt".



Ha det bra och njut av livet!



Alex mamma

2008-08-05 @ 08:15:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0