Extra Extra, Frågelådan behøver DIG!

Eftersom vi før andra helgen i rad inte kunde leverera "Fråga en Norsk" kænner vi att næsta helg kommer bli något extra viktigt. Dærfør ber vi er att skicka in era frågor till oss hær i Son. Skriv dem antingen som en komentar hær på bloggen eller som ett mail till antingen mig eller Alex, hælst av allt ser vi att din fråga kommer som ett brev på posten, till adress Sonsveien 11, 1555 Son, Norge. Gløm inte att markera brevet med Frågelådan - Fråga en Norsk. Och som sagt se till att inte N:et ser ut som ett T i "Norsk". Vi kommer ta era frågor ut på stan før att sjælva ta reda på sanningen om de gåtfulla Norrmænnen i væst, och sjælvklert kommer hela intrevjuerna ut hær på bloggen.

Hælsningar John och Alexander

Kommentarer
Postat av: Lissie

Hejsan,

Jo, det är så att jag har funderat på en sak ganska länge och frågan har ofta förekommit under förfester då vi har grubblat och filosoferat... men aldrig kommit fram till något.

Varför låter norrmän alltid så glada fastän de kanske är skitsura? Kan ju vara värt att veta så att man inte råkar dela en bulle med fel norrman någon gång. Det är akut, behöver svar! Tack på förhand! / L.

2008-08-20 @ 00:55:21
URL: http://stiletteristan.devote.se
Postat av: Stian Justsen

Hvorfor vi alltid virker så glade, enda vi er drit sure.



Det er fordi vi alltid ønsker å være hyggelig og høffelige ovenfor andre mennesker. Men innad i vennegjenger, familie så viser vi det veldig godt.

2008-08-22 @ 22:54:43
URL: http://www.justsen.net
Postat av: Regular John

Tack Stian för svaret, men eftersom ingen svensk fattar vad du försöker säga så lovar vi att publicera en översättning imorgon på bloggen. Imorgon (lördag) är det som sagt ”Fråga en Norsk” som står på schemat och då ger vi oss ut i landet för at finna svar på alla era frågor.



Massa kyssar <3 <3 <3

2008-08-23 @ 00:14:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0