Random dag i Norge

Idag stack vi till jobbet några timmar tidigare för att kötta övertid. Dagen gick ändå ganska snabbt. Nu är det typ över, vi har nämligen det sena skiftet så vi slutade kvart i 11 idag. Det verkar som om det är bra drag nere i centrum ikväll, har sett massa som gått förbi i den riktningen. Vi ska ta oss lite kvälls mackor och sen går vi förmodligen efter. Imorgon ska vi in till Oslo. Det är en fototävling som Alex har fått nys om och som han är anmäld till. Så han ska gå å fota och jag ska göra honom sällskap. Sen ska vi leta upp en skobutik som vi hört talas om.

Efter det ska vi träffa Stian och köra BMX. Han är tränare för några knattar så har han utrustning vi kan låna. Hoppas det fina vädret håller i sig, annars kackar det typ. Svårt att lära sig cykla den banan om det är regn eller vatten ivägen sa han. Vi lovar att lägga ut lite bilder från morgondagen och självklart ska vi intervjua alla norrmän vi ser för att förgylla vår frågelåda.


Det var den snabba uppdateringen från Sonsveien, har ni några frågor eller bara vill säga nått så kan ni maila, skicka brev eller skriva en kommentar här på bloggen. Då blir vi glada :)


Massa kärlek // John <3


Kommentarer
Postat av: GE

Ser fram mot bilder fr tävling o BMX. Det blir ingen tävling för mig. Fick annat att göra! Ha Det!!

2008-08-23 @ 12:04:19
Postat av: John

Okej, men då ska vi tävla för din skull också :)

jag hoppas också vi får bra bilder på BMXen. Alex är skillad på sånnt, litar på honom.



kram!

2008-08-23 @ 13:00:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0