Hur man gör bort sig på jobbet

Chefen kommer ner och ber dig göra en logga till en statlig instution som arbetar med handel i det ulta konservativa England. Han sätter in 14000 pund på ditt konto och ger dig en klapp på ryggen.

Sen tar du en fika med Paul. En rökpaus med Eva. Shit, är klockan redan kvart i fem? Jag ska ju hinna med bussen också. Loggan. Javisst fan!
Du slänger ihop tre bokstäver i Word. Faxar iväg en beställning på 32000 specialtryckta pennor från en barnfabrik i Kina. Mejlar in en offert på en reklamskyllt brevid motorvägen. Sedan går du hem. Släcker lyset och dunkar dig på bröstet.

En bra dag på jobbet tänker du. Produktiv. Och ikväll blir det råbiff.

Du kommer du tillbaka på morgonen efter. Mejlkorgen är överfull med hatmejl. Någon har skrivit "perversjävlel" med röd tuschpenna på din datorskärm. Det måste vara Lisa. Hon är den enda som är dyslektiker tänker du.

Du får sparken.

Va fan hände? Visst skulle du inte knullat med chefens fru på julbordet. Och det var ju faktiskt du som spillde kaffe i kopiatormaskinen.

Men inget går att jämföra med vad du just gjort.

Du tar upp din Kinesiska bläckpenna som redan börjat läcka och snurrar den ett varv. Kanske borde du ändå inte beställt den där spraymålade reklamen på bussen ändå....
OGC - Det brittiska Finansdepartementet lät en reklambyrå ta fram denna logga. Man gick faktiskt så långt att man beställde pennor, musmattor och muggar med loggan. Sen vred man på pennorna och insåg att det kanske var en dålig kombo av bokstäver....


För dem som har svårt att se vad det skulle vara så är det en kvinna som håller i ett myntrör precis framför magen, alternativ en man som onanerar.

/Alexander Dangler

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0